Egészségkártya elfogadóhely vagyunk

Az egészségkártya

Az Egészségkártya használatával az egészségpénztári tagok és szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozóik készpénzkímélő módon vehetik igénybe egészségpénztári szolgáltatásainkat.

Az egészségpénztári munkáltatói hozzájárulásnak nagy szerepe lehet az egészségmegőrzés és a betegség megelőzés területén.


Az Egészségkártya lehetővé teszi a kártyabirtokos azonosítását, hitelesítést, áru és szolgáltatás vásárlását készpénz fizetés nélkül, a kedvezmények érvényesítését és mindezek ellenőrzését.

Egészségpénztári kártyával történő fizetés csak a Pénztártag rendelkezésére álló egyenlegének erejéig lehetséges.

Az igénybe vett szolgáltatásról egészségkártyás fizetés esetén is szükséges számlát kiállítani. A számlát a szolgáltató (Hungária Med-M) küldi meg a Pénztárba és az utalás is a szolgáltató részére történik. A szolgáltatás igénybevételét a Pénztártagnak igazolni kell, mely a kártyahasználat nyugtájának és/vagy a számlának aláírásával tehető meg.
Egészségkártyával nem csak az egészségpénztárak által adómentesen elszámolható termékeket és szolgáltatásokat tudja kifizetni, hanem adóköteles vagy el nem számolható szolgáltatásokat is. Kérjük, ha bizonytalan abban, hogy a termék vagy szolgáltatás adómentesen elszámolható az egészségpénztárban, előzetesen érdeklődjön egészségpénztára ügyfélszolgálatán.

HMM VIP "E-Vizit" kártya: Ára 36.000Ft/év

VIP E-vizitkártya szolgáltatásunkat azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik időtakarékos, magas orvos-szakmai ellátást igényelnek. Szolgáltatásunk során kiemelt VIP ügyfeleink részére folyamatos egészségút tervezést készítünk. Bármilyen betegség vagy egészségügyi elváltozás esetén a panaszok megszűnéséig szervezzük az ellátásukat.

Tartalma:
 • Az E-vizitkártyával rendelkezők nemcsak terápiás tanácsot kapnak. Konzultációk folyamán tudomást szerzünk az egészségi állapotuk további alakulásáról. Az év folyamán, szükség szerint javaslatot teszünk a további vizsgálatokat, beavatkozásokat illetőleg.
 • Segítünk eligazodni az elvégzett egészségfelmérő- és szűrővizsgálatok-, illetve egyéb orvosi vizsgálatok eredményeiben.
 • Panasz esetén, munkanapokon 08-16-ig telefonos e-vizit készenlétünknél megfelelő tájékoztatást kapnak a 0630/337-8223 telefonszámon.
 • Oltóorvosunk az influenza elleni oltásokat díjmentesen beadja.
 • A hungariamed@t-email.hu címre fogadjuk éjjel-nappal kérdéseiket, amelyekre szakorvosunk válaszol, illetve orvosi terápiás tanácsot ad.
 • Az Önnel való konzultáció folyamán tudomást szerzünk egészségi állapotának további alakulásáról, amelynek alapján alakítjuk ki újabb tanácsainkat és teszünk javaslatot a további szükséges vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra.
 • Amennyiben további vizsgálatokat tartunk szükségesnek, azokat díjmenetesen elvégezzük.
 • Kérésére ingyenes orvosi javaslatot adunk egészségpénztári kedvezmények igénybevételéhez.
 • Szolgáltatásunkat a szűrővizsgálatainkat követően 12 hónapig tartjuk fenn.


 • HMM VIP "Executive Vizit Kártya": Ára: 72.000 Ft/év

  VIP szolgáltatásunkat azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik áldoznak egészségi állapotuk megőrzésére, ugyanakkor időtakarékos, magas orvos-szakmai ellátást igényelnek. Szolgáltatásunk során kiemelt VIP ügyfeleink részére folyamatos egészségút tervezést készítünk. A VIP ellátást gyógy-centrumainkban vehetik igénybe, illetve sürgősségi ellátás esetén készenléti autónk orvosunkkal keresi fel a rászorulót. Hungária Med VIP Executive szolgáltatásának további előnye, hogy bármilyen panasszal igénybe vehető, akkor is, ha olyan egészségügyi szolgáltatásokról van szó, melyet a HMM épületén kívül, harmadik helyen lehet igénybe venni.

  Tartalma:
 • Munkaidőn túli és hétvégi ügyelet a 06 30 949 8901 telefonszámon. A telefonos ügyelet biztosítja, hogy egészségkárosodás, vagy annak veszélye esetén gyors, pontos eligazítást kaphat a VIP tulajdonos arra nézve, hogy adott esetben és körülmények között mi a teendő, milyen segítségre van szükség. (Telefonos készenlét angol nyelven is.)
 • Sürgős esetben Budapesten 30 percen belül (Pest, Komárom-Esztergom megyékben pedig 60 percen belül) ügyeletes orvosunk kiszáll a helyszínre. A további szükséges lépéseket a HMM határozza meg. Lehetőség van arra, hogy az ügyeletes orvos véleménye alapján VIP munkatársuk konzultáljon a HMM igazgató főorvosával.
 • Szükség esetén gondoskodunk a kórházba (HMM terápiás centrumba) szállításról. Beteg-taxi vagy saját VIP mentő szállítja a beteget a terápiás centrumba.
 • Külföldiek részére angol nyelvű orvost és asszisztenciát biztosítunk.
 • A VIP Executive kártyával rendelkezők nemcsak terápiás tanácsot kapnak. Konzultációk folyamán tudomást szerzünk az egészségi állapotuk további alakulásáról. Az év folyamán, szükség szerint javaslatot teszünk a további vizsgálatokat, beavatkozásokat illetőleg.
 • Segítünk eligazodni az elvégzett egészségfelmérő szűrővizsgálatok és egyéb orvosi vizsgálatok eredményeiben.
 • Oltóorvosunk az influenza elleni oltásokat díjmentesen beadja.
 • A hungariamed@t-email.hu fogadjuk éjjel nappal kérdéseiket, amelyekre a szakorvosunk válaszol és ad orvosi terápiás tanácsot.
 • Az Önnel való konzultáció folyamán tudomást szerzünk az Ön egészségi állapotának további alakulásáról, amelynek alapján alakítjuk ki újabb tanácsainkat és teszünk javaslatot a további szükséges vizsgálatokra, illetve beavatkozásokra.
 • Amennyiben további vizsgálatokat tartunk szükségesnek, azokat díjmenetesen elvégezzük.
 • Kérésére ingyenes orvosi javaslatot adunk egészségpénztári kedvezmények igénybevételéhez.
 • Az Ön igénye és felhatalmazása esetén konzultálunk kezelő, illetve háziorvosával, - amennyiben ezt a funkciót nem a HUNGÁRIA MED tölti be.
 • Amennyiben speciális problémakezelés szükséges, úgy segítséget nyújtunk annak érdekében, hogy a megfelelő ellátást megkaphassa.
 • Szolgáltatásunkat a szűrővizsgálatainkat követően 12 hónapig tartjuk fenn.


 • Kapcsolattartó
  Kapcsolattartó a Hungária Med-M Kft. részéről: Dr. Magyar Judit, telefon: 0630/949-8901, fax: 061/236-0176, e-mail: magyar@hungariamed.hu
  A kapcsolattartót akadályoztatása esetén Kovács Mária telefon: 0630/ 337-8223, e-mail: kovacs.maria@hungariamed.hu helyettesíti.


  Az alábbi egészségpénztárakkal állunk szerződéses kapcsolatban:  Allianz Egészségpénztár
  www.allianz.hu
  AXA Egészségpénztár
  www.axa.hu
  Budai Egészségpénztár
  www.budaiep.hu
  Dimenzió Egészségpénztár
  www.dimenziocsoport.hu
  Egészségért Egészségpénztár
  www.egeszsegert.info
  Generali Egészségpénztár
  www.generali.hu
  Honvéd Egészségpénztár
  www.honvedep.hu
  K&H Medicina Egészségpénztár
  www.khmedicina.hu
  MKB Egészségpénztár
  www.mkb.hu
  ÖKONet Tagsági kártya
  www.okokedvezmenykartya.hu
  OTP Egészségpénztár
  www.otpbank.hu
  Quaestor Egészségpénztár
  www.quaestor.hu
  Patika Pénztár
  www.patikapenztar.hu
  Tempo Egészségpénztár
  www.egeszsegpenztar.hu
  Üdülési Csekk
  www.udulesicsekk.hu
  Új Pillér Egészségpénztár
  www.ujpiller.hu
  Vasutas Egészségpénztár
  www.epenztar.hu
  Ticket Wellness Egészségpénztár
  www.wellness-penztar.hu  HMM Egészségpénztári ellátás
  1135 Budapest, Jász utca 33-35.
  Tel/Fax: 06-1/236-0176; Mobil: 06-30/633-09-61; SMS: 06-30/633-09-61
  Adószám: 12489477-2-41
  © 2010 - Minden jog fenntartva!